Omtaler

Dette sier tidligere kursdeltakere:

"Et helt fantastisk tilbud! Den roligste timen i hele uken. Lærte veldig mye. Ikke bare massasje men også det å lytte til babyens behov. Rolig og koselig atmosfære og en instruktør som helt tydelig vet hva hun holder på med. Jeg kan anbefale dette kurset til alle mammaer! Du får kunnskap som kan brukes også etter hvert som barna vokser"
 
"Et flott kurs som anbefales alle nybakte foreldre - både mor/barn og far/barn. En fin måte å få enda bedre kontakt med barnet! Instruktøren er behagelig, omsorgsfull og svært kunnskapsrik på området".
 
"Silje er en dyktig og engasjert kursholder som viser et stort engasjement for det hun underviser. Gruppen var ikke veldig stor sånn at alle fikk personlig oppfølging. Massasjen har hjulpet min sønn med å lindre magesmerter og han sover tydelig bedre. Det er tydelig at han nyter det når jeg gir ham massasje så det er en koselig ting vi nå har sammen. Takk til Silje, jeg anbefaler alle å prøve dette!"
 

"Massasjen hadde god virkning på søvnen og lindret luftsmerter".

"Det var veldig kjekt å diskutere gråt, søvn og hvordan vi skulle lytte til barnets behov og signaler. Jeg forstår barnet mitt bedre og kommuniserer bedre". 

"Jeg har blitt mer oppmerksom på hvilken måte barnet mitt gråter på og merker lettere om noe er galt eller om han bare vil ha kos".

"Sønnen min elsker når jeg bruker sangene og reglene vi lærte på kurset"

Se flere omtaler her: www.facebook.com/Stavangerbabymassasje